Lidmaatschappen

Wij als Docufiller willen graag op de hoogte zijn wat er speelt onder onze doelgroepen. Daarom zijn wij lid van verschillende verenigingen voor communicatieprofessionals. En dat niet alleen, het helpt ons natuurlijk ook om onze eigen organisatie aan te scherpen en inspiratie op te doen.


Kortom  

Kortom

Samen met meer dan 1200 Belgische collega’s, die professioneel bezig zijn met het overheids- en socialprofitcommunicatie, zijn wij lid van de vakvereniging Kortom.

www.kortom.be


Logeion

 

Logeion (NL)

De Nederlandse beroepsorganisatie Logeion is een eigentijds en open platform voor álle communicatieprofessionals met meer dan 4000 leden.

www.logeion.nl


NIMA

 

Nima (NL)

Het Nederlandse Instituut voor Marketing. Nima heeft als beroepsvereniging het doel om kennis te delen en te toetsen en om professionals in marketing, communicatie en sales te helpen en inspireren.

www.nima.nl


cc-03.png

 

CC-03 (NL)

Communicatieclub 03, hét netwerk voor (senior) communicatieprofessionals die werkzaam zijn en/of wonen in de regio Eindhoven. Een platform waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld over alle aspecten uit het vak.

www.cc-03.nl


LOGO-DW-BW.png

 

Digital Wednesday (NL)

Digital Wednesday brengt in de regio Eindhoven/Brainport de grote bron van innovatie en digital business samen. Een stichting die wij een warm hart toedragen. Met netwerkevents voor digital (marketing) professionals verhogen ze de kwaliteit van digitale kennis én vergroten ze het persoonlijke netwerk.

www.digitalwednesday.nl