Internet.png

Over ons


Wij zijn zowel ontwikkelaar als leverancier van hét eenvoudigste online opmaakprogramma om zelf communicatiemiddelen en -materialen in de juiste huisstijl te creëeren. We bestaan sinds 2010.

De oprichter van Docufiller, Olav Bouts, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het grafische vak en in de communicatiewereld. Olav Bouts over Docufiller:  “Communicatie ging en gaat steeds meer naar de cloud, ligt steeds meer decentraal in organisaties en wordt steeds situationeler. Je wil zelf snel en eenvoudig nieuws kunnen communiceren. Zelf eenvoudig, sneller, flexibeler en tegen veel minder kosten communicatiedragers in de huisstijl maken of aanpassen. Zoals een andere tekst en/of beeld in een e-mailing, webbanner, leaflet of nieuwsbrief, maar wel altijd in de juiste huisstijl. Dat kan allemaal met Docufiller.”

Huisstijlapplicatie

Eenvoud en kostenbesparingen zijn onze voornaamste troeven. Bij ons staat niet de techniek maar de gebruiker centraal. Daarom hebben we een grafisch opmaakprogramma bedacht dat zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen ermee kan werken.

Afhankelijk van de communicatiebehoefte besparen organisaties duizenden tot tienduizenden euro’s per jaar en versterken ze hun communicatiekracht en hun bereik.

Voor de uitvoering van ons revolutionaire idee hebben we de beste technici geselecteerd uit de slimste regio ter wereld: de Brainport-regio.

Docufiller werkt in de cloud en met een abonnement. Je hebt alleen een computer en een internetverbinding nodig. Het grootste voordeel is dat organisaties zelf niet hoeven te investeren in complexe infrastructuren en altijd remote kunnen werken als ze dat willen.

Meer dan 3200 gebruikers in heel Nederland werken met Docufiller als huisstijlapplicatie. Wij werken voor uiteenlopende sectoren zoals de gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening, woningbouwcorporaties, onderwijs, bouw en KMO's.

Organisaties van klein tot groot, zoals Natuurmonumenten, Humanitas, Zuidzorg, Amphiaziekenhuis, VolkerWessels, Kleurrijk Wonen en ROC van Amsterdam maken gebruik van onze opmaaktool.

Demo aanvragen

Meer  informatie

Referenties