E-mailing.png

Module E-mailing

Met de online opmaakapplicatie Docufiller kan je ook uiterst eenvoudig en toch professioneel ogende digitale nieuwsbrieven of html-mailings opmaken en versturen. En dat volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Dat doe je met de module E-mailings, Ook wel mailmodule genoemd.

Het is zeer eenvoudig om adressen vanuit een database te importeren en te rangschikken in doelgroepen. Verstuur je mailing onmiddelijk naar 1 tot 50.000 adressen dankzij onze intuïtieve e-mailsoftware.

Uiteraard genereert de mailmodule per verzonden e-mailing een duidelijk rapport.

Mailmodule

Primeur: Nu écht volledige vormvrijheid

Docufiller heeft een nieuwe én unieke techniek ontwikkeld. Hiermee plaats je een afbeelding, in de vorm die je maar wilt, rechtstreeks in je HTML mailing. Denk daarbij aan afbeeldingen met of zonder tekst in het juiste lettertype, met achtergrondkleur eromheen, een afgeronde hoek, of zelfs helemaal rond. Geen huisstijl is meer te gek voor de mailmodule van Docufiller.

Communiceren moet naast tekstueel ook visueel aantrekkelijk zijn.

Het is dan prettig als je het snel zelf kunt doen. En dat kan nu! Met Docufiller kan je snel en eenvoudig jouw e-mail afbeeldingen opmaken, helemaal in huisstijl. Afgeronde hoeken, maskers, rasters, kaders? Geen probleem meer! Die rechthoekige foto’s zijn verleden tijd.

Dat wil ik ook!

Ook voor Gilde Opleidingen (NL) is de vormvrijheid voor afbeeldingen enorm belangrijk.
Voorheen waren ze heel veel tijd kwijt met het opmaken van een e-mail. De huisstijl van Gilde opleidingen vraagt namelijk om ruime keuze in vormvrijheid. We spraken Marga Schriever van Gilde opleidingen.

Deze unieke functie is een primeur voor html opmaak
Niet alleen in de Brainport regio (omgeving Eindhoven, NL) maar ook daarbuiten. Bekende applicaties als Mailchimp, Spotler, Cordeo of Flexmail werken allemaal vanuit het inzicht dat een vormgever de mailing voor je opmaakt. Bij Docufiller heb je zelf de regie.  

 

E-mailings verzenden

Voordelen mailmodule

 • Huisstijl gegarandeerd
  Met hetzelfde gemak waarmee je een leaflet opmaakt, stel je nu de perfecte e-mailing samen in de huisstijl van jouw merk, bedrijf of organisatie.

 • Gebruiksvriendelijk
  Geschikt voor gebruikers zonder technische en/of grafische kennis.

 • Eenvoudig toegankelijk
  Alles in één omgeving met dezelfde inloggegevens.

 • Geen verborgen kosten
  De mail wordt verzonden vanaf Docufiller-servers, waardoor het eigen netwerk dus niet belast wordt. Bereik tot wel 50.000 mensen in één keer zonder extra kosten.

 • Rapport
  Adressenbeheer met rapport.

Vraag een online demo aan