Zoveel kan jij ook besparen

Hieronder vind je drie rekenvoorbeelden voor verschillende sectoren terug met verschillende wensen. Hoe optimaal je Docufiller inzet binnen je bedrijf is aan jou, maar meer communicatiemiddelen omzetten naar een Docufiller-template zal leiden tot een grotere besparing. Bekijk hier onze tarieven voor de verschillende abonnementen.


Zorginstelling

Een zorginstelling met een standaard abonnement voor (online) brochures, folders, leaflets en webbanners. De organisatie bespaart € 18.355 per jaar met Docufiller. Wat een besparing van maar liefst 92% betekent!
Lees verder


Woningcorporatie

Een grote woningcorporatie met templates voor websitebanners, Facebookbanners, HTML- en PDF-nieuwsbrieven, folders, brochures, posters enzovoorts. De organisatie bespaart maar liefst € 139.300 per jaar dankzij Docufiller.
Lees verder


Onderwijsinstelling

Een onderwijsinstelling met 2 gelijktijdige logins voor websitebanners, leaflets en posters. De instelling bespaart € 7.273,50 per jaar dankzij Docufiller.
Lees verder


Benieuwd naar wat Docufiller voor jouw organisatie kan betekeken? Neem contact op met een van onze professionals en wij rekenen graag voor jou de besparing uit!

Neem contact op voor jouw besparing

Of vraag een gratis (online) demo aan

 

Alles in één

Online opmaakprogramma voor desktop publishing inclusief beeldbanke-mailingsoftware en een tool om documenten bladerbaar te maken.

 _ _ _

Onze professionals helpen je graag verder

Liever persoonlijk advies? Stuur een mail naar:
Esther Geldens of Frank Govers
Of bel naar +31 (0)40 204 42 50

 

  Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud