Zoveel bespaar je als onderwijsinstelling

Een onderwijsinstelling heeft een contract voor 2 gelijktijdige logins voor 2 jaar. De onderwijsinstelling maakt gebruik van 3 templates:

Grafisch bureau kostte € 10.000

De onderwijsinstelling schakelde de afgelopen jaren een extern grafisch bureau in voor het maken 50 communicatiematerialen De kosten daarvan bedroegen € 10.000.

Besparing met Docufiller

De onderwijsinstelling bespaart dankzij Docufiller € 7.273,50 per jaar! Ook als je rekening houdt met eenmalige instelkosten en de creatie van de templates/sjablonen in het eerste jaar, bespaart de instelling al € 5.200 euro

Bovendien creëert de onderwijsinstelling nu onbeperkt, en dus veel meer middelen voor minder kosten.

Met de Mediabank is je huisstijl bovendien steeds consequent, bespaar je heel wat tijd en heb je minder kans op fouten. En de time-to-market is voortaan heel kort.

 

Persoonlijk advies

Docufiller heeft een aantrekkelijk tariefplan voor 1 tot 1000 gebruikers. Je kunt al met Docufiller werken vanaf €1.645 per jaar.

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als vele andere organisaties, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

 

Alles in één

Online opmaakprogramma voor desktop publishing inclusief beeldbanke-mailingsoftware en een tool om documenten bladerbaar te maken.

 _ _ _

Onze professionals helpen je graag verder

Liever persoonlijk advies? Stuur een mail naar:
Esther Geldens of Frank Govers
Of bel naar +31 (0)40 204 42 50

 

  Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud