Zoveel bespaar je als woningcorporatie

Een woningcorporatie heeft een contract voor 3 jaar met 50 gelijktijdige logins die door 150 medewerkers worden gebruikt, inclusief de module E-mailings en Mediabank. De corporatie maakt gebruik van templates voor onder andere:

Grafisch bureau kostte € 150.000 per jaar

De woningcorporatie schakelde de afgelopen jaren een ontwerpbureau in voor het maken van jaarlijks zo’n 1000 middelen. De kosten daarvan waren (afgerond) € 150.000 per jaar (€ 150 per middel).

Besparing met Docufiller

De woningcorporatie bespaart met Docufiller nu € 139.300 per jaar. Ook als je rekening houdt met eenmalige instelkosten en de creatie van de templates in het eerste jaar, bespaart de woningcorporatie al € 135.730!

Bovendien maakt de woningcorporatie nu onbeperkt, dus veel meer middelen voor minder kosten. Zij maken nu minder fouten met de huisstijl in de verschillende uitingen. Het huisstijlbeheer is sterk vereenvoudigd.

Met de Mediabank bespaar je bovendien heel wat tijd en heb je minder kans op fouten. De time-to-market is voortaan heel kort.

 

Persoonlijk advies

Docufiller heeft een aantrekkelijk tariefplan voor 1 tot 1000 gebruikers. Je kunt al met Docufiller werken vanaf € 1.645 per jaar.

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als heel wat andere organisaties, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

 

Alles in één

Online opmaakprogramma voor desktop publishing inclusief beeldbanke-mailingsoftware en een tool om documenten bladerbaar te maken.

 _ _ _

Onze professionals helpen je graag verder

Liever persoonlijk advies? Stuur een mail naar:
Esther Geldens of Frank Govers
Of bel naar +31 (0)40 204 42 50

 

  Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud