Zoveel bespaar je als zorginstelling

Een zorginstelling heeft een standaard abonnement voor een jaar. Zij maken gebruik van templates voor (online) brochures, folders, leaflets en webbanners.

Externe DTP’er voor € 20.000 per jaar

De zorginstelling werkte de afgelopen jaren samen met een externe DTP’er. Deze maakte communicatiemiddelen met InDesign, ongeveer 80 middelen per jaar. De kosten daarvan waren € 20.000 per jaar.

Besparing met Docufiller

De prijs voor het standaard abonnement Docufiller is € 1.645 per jaar. De zorginstelling bespaart nu dus € 18.355 per jaar. Dat is een besparing van maar liefst 92%!

Ook als je rekening houdt met eenmalige instelkosten en de creatie van de templates in het eerste jaar, bespaart de zorginstelling al € 17.605 euro.

Bovendien maakt de zorginstelling nu onbeperkt meer middelen voor minder kosten (€ 20 in plaats van € 250 per middel). Ook maken zij minder fouten met de huisstijl in de verschillende communicatiematerialen en ontwerpen.

Persoonlijk advies

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als heel wat andere zorginstellingen, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

 

Alles in één

Online opmaakprogramma voor desktop publishing inclusief beeldbanke-mailingsoftware en een tool om documenten bladerbaar te maken.

 _ _ _

Onze professionals helpen je graag verder

Liever persoonlijk advies? Stuur een mail naar:
Esther Geldens of Frank Govers
Of bel naar +31 (0)40 204 42 50

 

  Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud