Gebruikers / inloggen

Hoe kan ik inloggen bij Docufiller?

Iedere organisatie heeft een eigen omgeving in Docufiller.

• Ga naar de Docufiller-omgeving van jouw organisatie: https://NAAMVANORGANISATIE.docufiller.nl
  • Vul daar je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld je aan in jouw Docufiller-omgeving en volg onderstaande stappen:

• Klik op het tandwieltje rechtsboven.
  • Kies voor 'Persoonlijk account'.
  • Vul het nieuwe wachtwoord in bij 'Wachtwoord' en 'Herhaal wachtwoord'
  • Klik op 'Bewaar'.
  • Je wachtwoord is nu gewijzigd!

PS. Beheerders kunnen voor jou ook een wachtwoord wijzigen in het geval dat je je wachtwoord bent vergeten en niet meer kunt inloggen. Beheerders en andere gebruikers kunnen jouw wachtwoord nooit bekijken. Wij ook niet.

Kan ik zelf collega’s toegang geven/gebruikers aanmaken?

Ja, als je zelf beheerder bent in Docufiller kun je nieuwe beheerders of gebruikers toevoegen.

Per organisatie / licentie is een maximum aantal gebruikers ingesteld.

Met hoeveel mensen kan ik tegelijkertijd inloggen?

Afhankelijk van de licentie kun je met meer dan 50 gebruikers tegelijkertijd inloggen. Je hebt abonnementen voor 1, 2, 3, 4, 5-9, 10 t/m 50 en meer dan 50 gelijktijdige actieve logins.

Je kunt ook met meer gebruikers 1 inlog delen, maar dan kun je niet tegelijkertijd inloggen of werken.

Ik heb nog geen account. Hoe kan ik die aanvragen?

Als je nog geen account hebt, ga je naar de Docufiller-omgeving van jouw organisatie. Je komt dan terecht op de inlogpagina waar je kunt klikken op 'Account aanvragen'. Er zal een mail worden geopend die automatisch gericht is aan de beheerder. Stuur hem/haar een mail en vraag een account aan. Je krijgt snel een antwoord.

Docufiller maakt géén gebruikers aan via een algemeen verzoek, enkel als de vraag van een beheerder komt.

Terug naar veelgestelde vragen